Evenementen

Op deze pagina vindt je alle evenementen en workshops die ik organiseer, of waar je mij kan vinden. 

 

 


Inloop ochtend

Tijdens een inloop ochtend, bij mij thuis, kan je kennis maken met mij als draagconsulent én kennis maken met aromatherapie. Als je komt bij de inloop ochtend, staat de koffie en thee en wat lekkers klaar en kinderen zijn van harte welkom! Het is een gezellig samen zijn van moeder en (kleine) kinderen en alle vragen mag je stellen. Kom jij een gezellig bakkie doen? 

 

Dragen

Je kan diverse draagdoeken en draagzakken in mijn assortiment zien en voelen. Tevens kan je draagdoeken en draagzakken uit de voorraad kopen evenals beschikbare accessoires. 

Je kan vragen stellen over het ergonomisch dragen van je kindje en ik kan je vertellen wat je bij het uitkiezen van een goede draagdoek of draagzak niet moet vergeten. De inloop ochtend is niet bedoeld om dragers en doeken uit te proberen en te testen. Daarvoor verwijs ik je door naar de pagina voor de consulten en de workshops. 

 

 


Er zijn van wege verhuizing nu even geen inloop ochtenden gepland. Heb je een vraag, stuur dan even een berichtje. Misschien kan ik toch iets voor je betekenen!


Workshops

Een workshop volg je met minimaal 2 tot maximaal 5 personen en kan in de ochtend (woensdag of vrijdag) of in de avond plaats vinden, bij mij thuis. Een workshop is tegen gereduceerd tarief beschikbaar, dit betekent meer gezelligheid met andere ouders, maar ook minder tijd voor specifieke vragen. Hiervoor dien je echt een persoonlijk consult te boeken.

Je kan je opgeven voor een workshop door te e-mailen of een whatsapp te sturen. Geef je op tijd op, want vol = vol. 
Bij een workshop krijg je koffie/thee en iets lekkers en een gave goodiebag!

 

Zou je zelf graag een workshop bij jou thuis willen organiseren, wellicht voor een babyshower met leuke draag uitdagingen, binnen je kinderdagverblijf of kraamzorg bureau? Stuur mij dan gerust een berichtje voor meer informatie!


Vanwege verhuizing is er voor nu even geen workshop gepland. Een gewoon consult kan wel. Een workshop bij jou thuis of voor een groep is overigens wel mogelijk!