Evenementen

Op deze pagina vindt je alle evenementen en workshops die Dragen met Simone organiseert. Bij elk evenement zit een link. Deze linkt je door naar het evenement op Facebook, waar je je kan aanmelden voor de activiteit. 

 

 

Inloop ochtend

Tijdens een inloop ochtend, bij mij thuis, kan je kennis maken met mij als draagconsulent. Je kan diverse draagdoeken en draagzakken in mijn assortiment zien en voelen. Tevens kan je draagdoeken en draagzakken uit de voorraad kopen evenals beschikbare accessoires. 

Je kan vragen stellen over het ergonomisch dragen van je kindje en ik kan je vertellen wat je bij het uitkiezen van een goede draagdoek of draagzak niet moet vergeten. De inloop ochtend is niet bedoeld om dragers en doeken uit te proberen en te testen. Daarvoor verwijs ik je door naar de pagina voor de consulten en de workshops. 

 

Als je komt bij de inloop ochtend, staat de koffie en thee klaar en kinderen tot 4 jaar zijn van harte welkom! 



Woensdag 11 mei van 10.15 tot 12.00 uur

Woensdag 6 juli ovb van 10 tot 12.00 uur


Workshops

Een workshop volg je met minimaal 2 tot maximaal 5 personen en kan in de ochtend (woensdag of vrijdag) of in de avond plaats vinden, bij mij thuis. Een workshop is tegen gereduceerd tarief beschikbaar, dit betekent meer gezelligheid met andere ouders, maar ook minder tijd voor specifieke vragen. Hiervoor dien je echt een persoonlijk consult te boeken.

Je kan je opgeven voor een workshop door te e-mailen of een whatsapp te sturen. Geef je op tijd op, want vol = vol. 
Bij een workshop krijg je koffie/thee en iets lekkers en een gave goodiebag!

 

Zou je zelf graag een workshop bij jou thuis willen organiseren, wellicht voor een babyshower met leuke draag uitdagingen, binnen je kinderdagverblijf of kraamzorg bureau? Stuur mij dan gerust een berichtje voor meer informatie!


Woensdag 25 mei 9.30 tot 11.30 uur

Workshop 2 in 1 

We gaan aan de slag met zowel de rekbare als met de geweven draagdoek. Een unieke kans om beide systemen echt goed te leren kennen. Welke past het beste bij jou? 
Prijs; €45 
minimaal 2 personen, maximaal 5


Woensdag 1 juni 9.30 tot 11.00 uur

Workshop Etherische oliën en kinderen

Naast een informatief stuk over de werking van deze prachtige producten uit de natuur, gaan we ook actief aan de slag met het maken van een s.O.s crème en een rollertje met olie, naar eigen wens.

Prijs: €15

minimaal 2 personen, maximaal 8


Vrijdag 11 juni 9.30 tot 11.00 uur

Workshop draagzakken
Welke draagraketten systemen zijn er nu eigenlijk? En hoe werken ze? We gaan de verschillende systemen langs en er is uitgebreid tijd om deze ook zelf uit te proberen. Zo kom je er achter welk draagsysteem het beste bij jullie past.
Prijs: €35
minimaal 2 personen, maximaal 5

 


Vrijdag 24 juni 9.30 tot 11.00 uur

Workshop Rugdragen met geweven doek; Rück

Wil jij leren rugdragen met een draagdoek, maar weet je niet hoe? Dan is deze workshop wat voor jou. De ruck is de basis rugknoop voor vele rugknopen met de geweven doek. We gaan samen aan de slag om dit goed onder de knie te krijgen met een kort geweven draagdoek.

Prijs: €35

minimaal 2 en maximaal 4 personen