Evenementen

Op deze pagina vindt je alle evenementen en workshops die Dragen met Simone organiseert. Bij elk evenement zit een link. Deze linkt je door naar het evenement op Facebook, waar je je kan aanmelden voor de activiteit. 

 

 

Inloop ochtend

Tijdens een inloop ochtend, bij mij thuis, kan je kennis maken met mij als draagconsulent. Je kan diverse draagdoeken en draagzakken in mijn assortiment zien en voelen. Tevens kan je draagdoeken en draagzakken uit de voorraad kopen evenals beschikbare accessoires. 

Je kan vragen stellen over het ergonomisch dragen van je kindje en ik kan je vertellen wat je bij het uitkiezen van een goede draagdoek of draagzak niet moet vergeten. De inloop ochtend is niet bedoeld om dragers en doeken uit te proberen en te testen. Daarvoor verwijs ik je door naar de pagina voor de consulten en de workshops. 

 

Als je komt bij de inloop ochtend, staat de koffie en thee klaar en kinderen tot 4 jaar zijn van harte welkom! Vanwege de Corona maatregelen is er geen inloop gepland


Workshops

Een workshop volg je met minimaal 3 tot maximaal 6 personen en kan in de ochtend (woensdag) of in de avond plaats vinden, bij mij thuis. Tijdens een workshop probeer ik je binnen de tijd 1 knoop te leren. Doordat je de workshop met meer personen volgt, is de tijd die je er aan kwijt bent iets langer (namelijk 2 uur), maar krijg je ook minder persoonlijke aandacht. Echter zijn de prijzen voor een workshop tegen een gereduceerd tarief! 

 

Zou je zelf graag een workshop bij jou thuis willen organiseren, wellicht voor een babyshower met leuke draag uitdagingen, binnen je kinderdagverblijf of kraamzorg bureau? Stuur mij dan gerust een berichtje voor meer informatie!
Vanwege de Corona maatregelen is er geen nieuwe workshop gepland.