Evenementen

Op deze pagina vindt je alle evenementen en workshops die ik organiseer, of waar je mij kan vinden. 

 

 


New Year New You - A Touch of Joy Event

6 januari 20.00 - 22.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur

Wees welkom op ons beleef-event.

Ga zelf aan de slag met het maken van je eigen producten, proef heerlijke recepten en laat je meenemen in de wondere wereld van etherische olie. 

 

De deuren gaan open om 19.30 uur ontvangst met een welkomst drankje. 

 

Deze compleet verzorgde en unieke avond kost €15,00 per persoon.

 

Adres: Wijkcentrum West, Professor Telderstraat 10, 3132 AZ Vlaardingen

Pre-sale ticket

€ 15,00

  • Beperkt beschikbaar

Inloop ochtend

Tijdens een inloop ochtend, bij mij thuis, kan je kennis maken met mij als draagconsulent én kennis maken met aromatherapie. Als je komt bij de inloop ochtend, staat de koffie en thee en wat lekkers klaar en kinderen zijn van harte welkom! Het is een gezellig samen zijn van moeder en (kleine) kinderen en alle vragen mag je stellen. Kom jij een gezellig bakkie doen? 

 

Dragen

Je kan diverse draagdoeken en draagzakken in mijn assortiment zien en voelen. Tevens kan je draagdoeken en draagzakken uit de voorraad kopen evenals beschikbare accessoires. 

Je kan vragen stellen over het ergonomisch dragen van je kindje en ik kan je vertellen wat je bij het uitkiezen van een goede draagdoek of draagzak niet moet vergeten. De inloop ochtend is niet bedoeld om dragers en doeken uit te proberen en te testen. Daarvoor verwijs ik je door naar de pagina voor de consulten en de workshops. 

Aromatherapie

Je kan tijdens het inloop moment alle etherische oliën zien en ruiken die ik heb, ik vertel je met liefde meer over de etherische oliën en hoe zij jou en je gezin kunnen ondersteunen. Je kan de diverse producten van het merk Young Living ook zien, zoals diffusers, verzorgingsproducten en supplementen. En natuurlijk al je vragen stellen, of een roller ter ondersteuning van je lijf of geest direct laten samen stellen. 

 


Workshops

Een workshop volg je met minimaal 2 tot maximaal 5 personen en kan in de ochtend (woensdag of vrijdag) of in de avond plaats vinden, bij mij thuis. Een workshop is tegen gereduceerd tarief beschikbaar, dit betekent meer gezelligheid met andere ouders, maar ook minder tijd voor specifieke vragen. Hiervoor dien je echt een persoonlijk consult te boeken.

Je kan je opgeven voor een workshop door te e-mailen of een whatsapp te sturen. Geef je op tijd op, want vol = vol. 
Bij een workshop krijg je koffie/thee en iets lekkers en een gave goodiebag!

 

Zou je zelf graag een workshop bij jou thuis willen organiseren, wellicht voor een babyshower met leuke draag uitdagingen, binnen je kinderdagverblijf of kraamzorg bureau? Stuur mij dan gerust een berichtje voor meer informatie!