Recensies

Op deze pagina vindt je recensies van klanten die een product kochten van mij of een dienst afnamen. De reacties zijn overgenomen vanuit het contact met de klant en met toestemming. Dan wel overgenomen vanuit de openbare pagina van Dragen met Simone op facebook. 

Wil je zelf een review geven, dan kan je deze mailen naar simoneaimee85@gmail.com.  


Nikki 16 juni 2020; Simone heeft een poppendraagzak gemaakt van een stofje naar keuze, de communicatie was heel fijn en de draagzak fantastisch. 


Angela 9 juni 2020; Lieve vrouw, staat graag voor haar klanten klaar. Twee draagzakken tegelijkertijd om uit te proberen welke ik het fijnste vond. Gelijk wat draag adviezen gekregen online. Als ik weer wat zou huren zou ik dat zeker bij Simone doen.


Maaike 8 mei 2020; super fijn contact, duidelijke feedback


Esmeé 3 februari 2020; Super ervaring, ik wist nog niks over dragen. Heb heel veel van Simone geleerd en ik draag nu heel graag. Echt een aanrader om langs te gaan om je over dragen te vertellen en te leren hoe je moet dragen. 


Rianne 2 februari 2020; Ik ben al vaker bij Simone geweest: toen onze kleine man net geboren was een heerlijke dunne doek geleend afgelopen zomer. Een opfris consult voor het dragen op de buik en laatst een consult om te oefenen met het rugdragen!

 

Heel fijn en rustig de tijd om te oefenen, oefenen met poppen zodat het niet 'eng' is in het begin met je eigen kindje of dat deze niet heel moe wordt van het oefenen. 

Fijne plek om te komen, te oefenen en veel materialen te lenen/huren.


Anna 2 februari 2020;   Leuke workshops die ze geeft met goede en duidelijke uitleg. Bij een consult neemt ze de tijd voor je en kun je alles vragen en passen. Ook helpt ze met afstellen en geeft ze tips over de draagdoek/draagzak.