In de afgelopen jaren heb ik heel veel draagdoeken en draagzakken in huis gehad. Voor een reisje en soms ook gekocht en weer verkocht. 

Hier vind je straks wat informatie wat ik vond van het product, wat tips en aandachtspunten. Een naslag werk voor mezelf en wellicht een leuke en handige hulp voor jouw zoektocht naar een passende doek of draagzak!


Kaami Slings

Al deze items zijn van het merk Kaami Slings
Alle kleuren en patronen vind ik prachtig, check even hun website!!

Buckle Tai
De feature van deze halfbuckle is dat er aan de heupband ringen zitten. Ik vond persoonlijk het eerder echt een feature, dan dat ik er een gemak van had. Je kan er leuk mee afknopen en je kan ze van te voren al een beetje vast maken. Eventueel zou het fijn zijn als je wat minder kracht heb in je handen, of een hand niet zo goed kan gebruiken, maar ook dan moet je kracht zetten met je handen om de doekbanen goed strak te zetten.
Het is echt een drager voor wat grotere kindjes (vanaf maat 80/86). De banden zijn trouwens best lang, erg fijn met een maatje meer. 
Duo Flex
Naast de prachtige stof met zachte glitters is deze draagzak echt wel heel tof. Je kan de heupband afritsen en dan houd je een onbuhimo over. Daarnaast is hij ook wel klein af te stellen en voor mijn advies ook te gebruiken voor newborn (maat 56). Als ik de heupband er dan aan doe merk ik wel dat dit weinig verschil maakt met de onbuhimo, hij draagt niet op de heupband. Bij grotere kindjes juist wel weer.
Draagdoek
Super fijne en soepele stof! De draagdoek is 1x gewassen en ik denk dat ik de eerste was die hem knoopte. Hij is soepel en zacht, een fijne doek!
Watersling rekbare doek
Oké, naast dat ik de kleur niet zo mooi vind van deze doek, is hij ook apart.
Gemaakt van een zachte mesh stof, maar rekbaar enkel in de breedte, terwijl je juist bij een rekbare doek fijn kan knopen als er ook rek zit in de lengte.
Echter zit hij wel prima. Door de mesh is hij luchtig en ook water bestendig, dus fijn in de zomerperiode, aan het strand, in het (subtropisch) zwembad en eventueel thuis onder de douche.  


tekst hiertekst hier