Voorwaarden huren

- Doeken en dragers worden per week verhuurd. De week gaat in op de dag van ontvangst (per post).

- De kosten voor de huur van een doek of drager zijn €7,50 per week. Dit wordt vooraf betaald. 

- Eventuele verzendkosten (zowel heen als terug) zijn voor rekening van de huurder. Bij verzending dient er een track and trace code te worden gestuurd, zowel voor de verhuurder als de huurder bij verzending. De drager of doek wordt altijd aangetekend verzonden via DHL vanuit de verhuurder. 

- Wanneer je langer wilt huren, stuur dan tijdig een mail. Het kan namelijk zijn dat de drager of doek na jou direct weer is verhuurd. Bij niet op de afgesproken datum retourneren, wordt €2,50 per dag extra in rekening gebracht.

- Voor de meeste draagdoeken en draagzakken geldt een borg van €75,- Als dit anders is staat dit bij het product duidelijk aangegeven. Dit bedrag dient vooraf overgemaakt te worden of contant betaald bij afhalen.

- Doeken of dragers mogen NIET gewassen worden. Mocht het écht nodig zijn, dan gebeurt dit alleen in overleg en wordt gebruik gemaakt van een wasmiddel zonder optische bleekmiddelen.

- Gebruik door anderen dan de huurder is toegestaan, maar de huurder blijft gedurende de gehele huurperiode verantwoordelijk voor de doek of drager.

- Er wordt niet gerookt in de buurt van de doek of drager. Huisdieren zijn geen probleem, maar laat ze niet op doeken/dragers liggen.

- Er wordt niet gegeten met de doek of draagzak, door je kindje of door jezelf. Indien dit wel wenselijk is, ivm slapen in de doek is het beter om een grote hydrofiel over de draagdoek te leggen in verband met eventueel morsen. 

- Voor de verhuur en na ontvangst worden de artikelen uitgebreid gecontroleerd. Bij beschadigingen worden de kosten voor reparatie van de borg ingehouden. Is de doek of drager onherstelbaar beschadigd of wordt de doek of drager niet ingeleverd, ben je de borg kwijt. Is de doek of drager in goede staat weer ontvangen, krijg je de borg geretourneerd.

- Als je na een draagconsult een draagzak of draagdoek wilt huren, krijg je 50% korting op de eerste twee weken huur.