Beginnende draagouder - E-book Giveaway

Ik weet nog goed dat ik ongeveer 6 jaar geleden in aanraking kwam met draagdoeken. Hoe weet ik niet precies, wellicht dat ik ergens zo´n doek voorbij zag komen en dacht: ‘Hé, dat is leuk!’ Dragen was toen nog niet heel erg bekend.

Er was wel een Facebook groep, ik ben daar lid geworden. De termen en knoopnamen gingen daar ,net als nu, veel door mijn tijdlijn heen.

Al lezende en vragende leerde ik meer over de verschillende knopen.

Ik kocht mijn draagdoek ook online. 6 jaar geleden was het nog de tijd, dat je zelfs je draagdoek kon verkopen voor de prijs dat hij nieuw had gekost. Of soms zelfs meer!

Nu is dat echt ondenkbaar.

Het dragen is zo veel meer bekend geworden, er zijn in de afgelopen 6 jaar, tientallen merken bij gekomen en andere merken hebben meer naamsbekendheid gekregen op Nederlandse bodem.

 

 

Door de bomen het bos niet zien

Dit maakt het soms voor nieuwe draagouders echt onduidelijk, welk merk moet je nu kiezen? Wat is nu echt goed, welke is de beste? Want eigenlijk wil je natuurlijk het allerbeste voor je kleintje en dat betekent ook dat je de allerbeste draagdoek of draag zak moet kiezen!

 

En dan kom je ook nog eens in één van de (ja er zijn in de afgelopen 6 jaar ook heel veel Draag groepen of Facebook bij gekomen) en er worden ook veel meer berichten geplaatst. Termen vliegen je om de oren, je ziet onwijs veel verschillende draagzakken, doeken en knopen voor bij komen. De ene knoop nog ingewikkelder dan de andere, de ene doek duurder en mooier dan de andere. En waar moet jij dan beginnen?

 

 

Informatie tijdens een draagconsult

Als draagconsulente kan iedereen bij mij terecht met vragen over dragen. Met vragen over doeken en dragers en ook met de vraag welke nu eigenlijk het beste is.

Tijdens een draag consult (met doek of draagzak) vertel ik je al veel informatie. Ik vertel je dan meer over de soorten doeken en dragers, en kan je advies geven over welke draagzak (uit mijn assortiment) het beste bij je past.

Ik leer je een doek knopen en kan je ook leren om dit op verschillende manieren te doen.

Ik geef je tips & trics over allerlei andere zaken waar je met dragen rekening moet houden.

 

 

E-book

Maar ik bedacht mij dat dit best ook wel heel veel informatie is. Daarom heb ik alles voor je opgeschreven in een E-book.

Je vindt hierin allerlei informatie over waarom dragen belangrijk is, over hechting, prikkels en reflux. Ook vindt je er informatie over hoe je het beste een draagdoek of draagzak kan uitzoeken. Ik leg een aantal draagtermen uit die belangrijk zijn om te weten als je start met het dragen van je kindje. En hoe het ook al weer zit met wat je aantrekt als je je kleintje wil dragen, of wat je je kindje aantrekt.

Ideaal om mee te beginnen als je een kindje wilt gaan dragen. Want dit E-book is niet alleen geschreven voor ouders die hun kindje willen gaan dragen, maar natuurlijk ook geschikt voor grootouders, gastouders, kinderopvangbegeleidsters, tante's, ooms, pleegouders en adoptie ouders. Ofwel, voor iedereen die een kindje wil gaan dragen. 

 

 

Je krijgt dit E-book standaard als je een draagconsult bij mij boekt. Maar je kan hem ook los aanschaffen in mijn webshop voor € 9,95 (met € 5 korting als je erna toch een draagconsult bij mij wilt boeken).

 

 

Give-away

Om te vieren dat mijn E-book af is, ga ik 2 digitale exemplaren weggeven!

 

Wat moet je doen om hier kans op te maken?

– Like de giveaway op mijn Facebookpagina of Instagram.

– Geef aan in de comments voor wie jij het E-book wilt winnen, je mag ook je zelf kiezen.

– Het taggen van zwangere vriendinnen of vriendinnen die net een kleintje hebben gekregen is super lief, evenals het delen van het bericht.

 

Op 1 februari worden er op Facebook en Instagram winnaars getrokken (1 op elk medium)

 

 

*Facebook en Instagram zijn niet verbonden aan deze winactie.