Draagjassen verhuur

Op deze pagina vindt je diverse jassen, vesten of poncho's die je kan gebruiken om aan te doen als je je kindje draagt. Je draagt al deze vormen over jezelf al dragend je kindje heen. Bij elk product staat de maat en geschiktheids weertype. 

Een leuke manier om uit te proberen of een draagjas, vest of poncho iets is voor jou en makkelijk mee te huren met een draagzak of draagdoek. 

 

Vanwege een donatie van een lieve draagmama, zijn de verhuur kosten voor de draagjassen minimaal. Namelijk €2,50 per week. Huur je hem mee met een draagzak of draagdoek, dan krijg je standaard €0,50 korting! 
Voor meer informatie zie de voorwaarden bij verhuur.

Angelwings

Naam: 

Soort jas: 

Maat: 

Insert: 

€ 2,50 per week

Mamalila

Naam: 

Soort jas: 

Maat: 

Insert: 

€ 2,50 per week


Draagjas

Naam: 

Soort jas: 

Maat: 

Insert: 

€ 2,50 per week

Draagjas

Naam: 

Soort jas: 

Maat: 

Insert: 

€ 2,50 per weekDe draagjas verhuur gaat periode:

1 week = € 2,50

1 maand = € 10

3 maand = €25

Bij het huren van een draagjas gelden de volgende voorwaarden:

- De draagjas wordt bij aanvangst huur gecontroleerd door de huurder op gebreken, indien dit het geval is wordt dit binnen 24 uur bij de verhuurder gemeld. 

- De aanvang van de huur periode gaat in op de dag dat de post de draagjas bezorgd/dan wel de draagjas wordt opgehaald door de huurder.

- De draagjas wordt bij de verhuur van 1 week niet gewassen.

- In de draagjas wordt niet gegeten of gerookt. Er wordt ook niet in de buurt van de draagjas gerookt, door meewandelende anderen. 

- Bij verhuur van 1 maand of langer dient de draagjas, gewassen retour verzonden te worden. Wassen zonder wasverzachter en de jas mag niet in de droger. Volg het bijgevoegde label. 

- De draagjas wordt bij retour zending gecontroleerd op gebreken, in dien deze worden geconstateerd wordt dit ingehouden van de borg.

- De borg voor de draagjas is €75 per huur periode.

- Indien de draagjas niet binnen het gestelde termijn is geretourneerd wordt er per dag €2,50 in rekening gebracht, dit wordt afgetrokken van de borg.